...

Helpcentrum

Veelgestelde vragen.

Droomhuis.nl is een online platform voor de consument met een zeer groot aanbod van brochures en filmpjes met al het nieuws op het gebied van bouwen, kavels, architecten, interieur, droomhuizen en villa’s, en villabouwers en meer op alle apparaten met een internetverbinding.

Blader lekker door alle brochures van de bouwers, merken en architecten en bekijk de diverse video’s! Deze brochures en video’s kunt u GRATIS bekijken.

Daarnaast kun je ook kiezen om tegen een zeer aantrekkelijke vaste lage prijs van € 25 p/jaar digitaal toegang krijgen tot alle magazines van Interdijk Media op gebied van het bouwen van je eigen vrijstaande woning op een bouwkavel.

Je krijgt een jaar lang digitaal toegang tot:
• Kavel&huis magazine (4 dikke nummers per jaar) + historische uitgaven vanaf 2020
• Droomhuis Jaarboek + historische uitgaven vanaf 2020
Je kijkt zo veel je wilt en waar je wilt. En dit allemaal voor één vaste lage prijs.

Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en elke maand worden er nieuwe brochures, filmpjes en producten van Interdijk Media toegevoegd!

Droomhuis.nl is dé inspiratie site van Nederland voor het bouwen van jouw eigen huis met de nieuwste merkbrochures en video’s van architecten, villabouwers, nieuwe vila’s, interieurstylisten, keukens, badkamers, gevels, kozijnen, meubels, vloeren, licht en lampen en nog veel meer verzameld op één platform. Deze brochures kunt u geheel GRATIS bekijken.

Daarnaast kun je ook kiezen om Droomhuis Golden Member te worden en tegen een vaste lage prijs van € 25 p/jaar digitaal toegang te krijgen tot alle magazines van Interdijk Media op gebied van kavel&huis. Alles over het bouwen van je eigen vrijstaande woning op een bouwkavel.

Kijk hier voor alle mogelijkheden: https://droomhuis.nl/afrekenen/

Kijk altijd en overal. Je kan direct online kijken vanaf je computer of op een apparaat met een internetverbinding, zoals smart-tv’s, smartphones, tablets. 

Droomhuis is flexibel. Je kunt je account makkelijk online annuleren. Je hoeft hiervoor maar enkele keren te klikken. Er zijn geen annuleringskosten. Je kunt je account op elk gewenst moment opstarten of stopzetten. (Zie verder de uitleg van de algemene voorwaarden).

Opzeggen doe je makkelijk online via de website van Droomhuis.nl en kan op elk moment.

  1. Log in op droomhuis.nl
  2. Klik op het profiel icoon en kies voor ‘Mijn account’.
  3. Klik op de knop ‘Mijn abonnement’ in het menu en klik op de knop “Bekijk” achter het abonnement wat je wilt opzeggen.
  4. Kies voor de knop “Annuleren” en je abonnement is opgezegd. Uiteraard kun je nog gebruik blijven maken van je Droomhuis.nl abonnement tot de einddatum van de periode die je hebt afgesloten.
  5. Je ontvangt van ons nog een mailtje ter bevestiging.

 

Natuurlijk hopen we je weer snel terug te zien! Indien je spijt hebt van je opzegging kun je je abonnement voor de einddatum gemakkelijk heractiveren. Na de einddatum kun je altijd opnieuw een abonnement aanvragen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.